Play@ the Park 2024 (4+)

Ontdekken, bewegen en plezier maken!
Het gratis festival in het volkspark is voor iedereen toegankelijk
wo 8 mei 2024 12:00
wo 8 mei 2024
12:00
  • wo 8 mei 2024
    12:00
    Externe locatie, Zie beschrijving
    EXTERNE LOCATIE

Met trots kondigen we de derde editie aan van het gratis festival Play@ the Park! Op woensdag 8 mei van 12:00 tot 17:00 uur transformeert het Volkspark in Enschede tot een waar paradijs van sport, spel en plezier voor jong en oud!

Play@ the Park staat volledig in het teken van ontdekken, bewegen en plezier maken. Samen met sportverenigingen en partners uit Enschede zijn er diverse activiteiten waar iedereen aan kan deelnemen.

Op het festivalterrein zijn verschillende zones. Stap binnen in de sportzone en doe mee met diverse sportieve uitdagingen, georganiseerd door lokale verenigingen. Of laat je creativiteit de vrije loop in de creatieve zone, waar je kunt experimenteren met verschillende kunstvormen.

In de fun zone draait het om het samen plezier maken. Vrienden en families kunnen hier samenkomen om te lachen en te spelen. En als je trek hebt gekregen van al het bewegen, vergeet dan niet een bezoek te brengen aan het gezellige horecaplein, waar je kunt genieten van heerlijke, gezonde snacks.

Vanuit Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede organiseren wij een Silent Disco en een optreden van de Vuilnismannen; Trommelen op rommel in de creative zone.

Wil je meer weten over Play@ the Park en het hele programma? Kijk dan op de website https://sportaal.nl/play-the-park-2024

Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen en vooraf aanmelden is niet nodig, dus kom vooral langs op woensdag 8 mei in het Volkspark in Enschede!


Play@ the Park is een initatief van Sportaal