Gezocht: vrijwilligers voor jeugdtheaterfestival RUMOER

di 23 apr 2024

ENSCHEDE - Kinderen kunnen moeilijk stilzitten… en dat komt goed uit, want tijdens de meivakantie draait in het Muziekcentrum in Enschede alles om doen, ontdekken en beleven! Kinderen (4+) kunnen zich tijdens het jeugdtheaterfestival RUMOER vijf dagen lang volop vermaken met theater, muziek, workshops en heel veel andere activiteiten. 

Voorleesopa's en -oma's

Naast alle activiteiten kunnen kinderen tijdens RUMOER ook even heerlijk bijkomen tijdens een van de voorleessessies. Daarom is het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede op zoek naar voorleesopa’s en -oma’s die tijdens het festival één of twee boeken willen komen voorlezen. We hebben een complete voorleeshoek ingericht met boeken voor alle leeftijden.

Iedereen die zich opgeeft, krijgt natuurlijk gratis toegang tot het festival. Er is plek op alle dagen en binnen verschillende tijdssloten. Opgeven kan hier.

Gezocht: Jongeren die willen helpen

Ben jij geen voorleesopa of -oma maar lijkt het je wel leuk om te komen helpen tijdens RUMOER? Wat fijn! Vele handen maken licht werk, dus we zijn altijd op zoek naar jongeren die het leuk vinden om te helpen bij activiteiten. Er is plek op alle dagen en binnen verschillende tijdssloten. Opgeven kan hier.