Lunchconcert

DIE, dichters in Enschede
Geniet tijdens uw lunchpauze van een prachtig concert.
Do. 26 Sept. 2024 12:30
Do. 26 Sept. 2024
12:30

Ontdek muzikaal talent en geniet!

DIE Dichters in Enschede, opgericht in 2011, draagt met poëzie bij aan tal van culturele evenementen.
Wat hen bindt is de liefde voor poëzie, die – hoe verschillend ook – gezien, gehoord en gelezen mag
worden. Naast individuele activiteiten presenteren zij hun werk in gezamenlijke dieprojecten.

Daarbuiten treden zij op als goedaardig dan wel spraakmakend bijverschijnsel van kunstzinnige en andere
gebeurtenissen in Enschede. Of elders. Op uw verzoek. Of ongevraagd. Hoe dan ook, diedichters laten van zich horen! www.dichtersinenschede.nl 

De lunchconcerten in het Muziekcentrum bieden een ideale gelegenheid om nieuw talent te ontdekken. Jonge, talentvolle musici, onder andere van het ArtEZ Conservatorium, brengen een gevarieerd programma ten gehore, variërend van kamermuziek tot jazz. Geniet tijdens uw lunchpauze van een prachtig concert en laat u verrassen door de muzikale diversiteit.

Kom langs, ontdek opkomend talent en geniet van een uur vol inspirerende muziek.

Guthaben

Jos Eertink (1983) was van 2019-2021 stadsdichter van Enschede. Hij schrijft beeldende poëzie en proza en vangt als figuratief schilder de poëzie van de alledaagse werkelijkheid in olieverf. Als redacteur duikt hij diep in de wereld van praktijkgericht onderzoek.

Wouter Munsterman was tot juni 2024 stadsdichter van Hengelo. Wouter is pianist en pianodocent. Hij is werkzaam bij Oyfo en het ArtEZ-conservatorium. Omdat zijn stadsbundel boek ‘Hengelo aan stukjes,’ waarin hij 62 Hengelose buurten beschreef, nog niet af was, was hij een half jaar langer stadsdichter van Hengelo.

Regine Hilhorst (1964), was van 2013 -2015 stadsdichter van Enschede. Zij is een licht chaotische zingende duizendpoot die boekjes schrijft, dicht, presenteert, lesgeeft en theater maakt en in haar optredens met humor de vinger op de zere plek kan leggen. www.reginehilhorst.com