Het Kerstdiner

Laus Steenbeeke, Lieneke le Roux, Nico de Vries e.v.a.
Wegens groot succes terug: voorstelling inclusief heerlijk driegangendiner! ⭐️
Thu 12 Dec 2024 - Sat 28 Dec 2024
Thu 12 Dec 2024
-
Sat 28 Dec 2024

Een unieke theaterervaring vol intrige, prachtige muziek en culinair genot.

Van 12 t/m 28 december kun je opnieuw genieten van Het Kerstdiner in De Kleine Willem in Enschede. Na het overweldigende succes van vorig jaar, keert deze mysterieuze en smakelijke theaterbeleving terug voor de feestdagen. Onder het genot van een driegangendiner word je meegenomen in een meeslepend verhaal vol spanning en verrassingen.

De avond begint feestelijk, maar niets is wat het lijkt...
Baron Frederik van Heeckeren-Aalderink (Laus Steenbeeke) nodigt je uit voor een chique kerstdiner. Wat begint als een elegante, feestelijke avond, slaat al snel om in een mysterie vol verborgen agenda's en geheimen. Spanningen lopen op, en voor je het weet, ben jij getuige van een onverwachte onthulling. Wat heeft het publiek te maken met deze duistere intrige?

Met een topcast, bestaande uit Laus Steenbeeke, Lieneke le Roux, Nico de Vries, Christanne de Bruijn en Lisa Schol, en medewerking van Wilminks Kweek, belooft Het Kerstdiner een onvergetelijke avond te worden. Humor, spanning en heerlijk eten komen samen voor een ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Perfect voor een onvergetelijke kerstavond
Volgens hoofdrolspeler Laus Steenbeeke is Het Kerstdiner dé voorstelling om samen met familie of vrienden te beleven. "Samen eten, drinken, lachen en genieten – en dat allemaal met dat warme kerstgevoel." Dit is dé kans om samen de kerstsfeer op te snuiven, met een knipoog naar het spannende onbekende.

De dresscode voor bezoekers is chique, kerstig of feestelijk.

Koop kaarten vóór 12.00 uur op de dag van de voorstelling
Kaarten voor Het Kerstdiner dienen vóór 12.00 uur op de dag van de voorstelling aangeschaft te worden.  Annuleren kan tot uiterlijk vijf werkdagen voor de voorstelling.

 

Gezellig samen met anderen aan een tafel
U zit gezellig samen met anderen aan een tafel in de zaal, die is opgesteld met grote tafels waar plaats is voor tien personen. Als u minder dan tien tickets boekt, deelt u de tafel met andere gasten. Een boeking van tien personen reserveert een volledige tafel voor uw groep. Het normale tarief voor de voorstelling is inclusief een driegangendiner. Heeft u specifieke dieetwensen of allergieën? Laat het ons dan weten bij de kassa.

Drankarrangement
Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om een heerlijk drankarrangement te bestellen. Voor 19,50 euro per persoon worden gedurende de hele avond drankjes uit het assortiment naar keuze geserveerd.


Single - Het Kerstdiner

Of beluister hier via iTunes

 

 

 

"Een zeer vermakelijke avond"

Musicalweb

Credits

Het Kerstdiner wordt geregisseerd door Anne de Blok, die met de musical Brugklas vijf keer werd genomineerd voor een Musical Award. Danny Westerweel is scriptschrijver en Bart Geleynse heeft de muzikale leiding heeft over de zeskoppige live big band. Het spelende en zingende ensemble bestaat uit deelnemers van Wilminks Kweek, het talentontwikkelingstraject van het Wilminktheater.