Coming Out Comedy Club

Johan Goossens, Victor Luis van Es, Red Diamond e.v.a.
Onderdeel van de Regenboogdagen Enschede 2024
do 17 okt 2024 20:30
do 17 okt 2024
20:30
  • do 17 okt 2024
    20:30
    Gratis kaarten - wel reserveren
    De Kleine Willem, Enschede


Wegens groot succes is de 'Coming Out Comedy Club' in De Kleine Willem terug tijdens de Regenboogdagen in Enschede

Het is in Enschede tijdens de Regenboogdagen van 11 t/m 20 oktober al een groot feest, en het kan nog leuker met de Coming Out Comedy Club, op donderdagavond 17 oktober in De Kleine Willem.

Maak je klaar voor een avond vol humor en vermaak! Drie getalenteerde cabaretiers Johan Goossens, Victor Luis van Es en Davine Perik staan klaar om het podium te betreden en je te laten lachen tot je erbij neervalt. De MC van de avond is pop-rapper Babs Schutte en zij zal ook een muzikaal optreden verzorgen. 

Naast de cabaretvoorstellingen worden er ook speciale optredens gegeven, waaronder een voordracht en een spectaculaire dragperformance van niemand minder dan Red Diamond. Deze fabulous dragqueen, bekend van eerdere optredens tijdens MIAUW in Metropool en andere lokale evenementen, zal samen met haar dansers de pauze afsluiten met een wervelende show.

Na afloop van de show kun je nog even blijven hangen voor de afterparty in de foyer, waar een dj zorgt voor de muziek. Sluit de avond af met een dansje en een drankje in een gezellige sfeer.

Gratis kaarten - wel reserveren
De Coming Out Comedy Club is een productie van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede. De toegang is gratis, maar kaarten moeten vooraf gereserveerd worden. Wees er snel bij, want vol is vol!

Bekijk HIER alle evenementen van de Regenboogdagen Enschede

Wie is Johan Goossens?

Johan Goossens (Sprang-Capelle, 1982) is een Nederlandse cabaretier, schrijver en voormalig leraar. Hij staat bekend om zijn humoristische en vaak maatschappijkritische cabaretvoorstellingen, waarin hij zijn ervaringen als leraar verwerkt. Daarnaast heeft hij meerdere boeken geschreven, zoals "Wie heeft er wél een boek bij zich?". Goossens treedt ook regelmatig op in Nederlandse tv- en radioprogramma's.

Wie is Victor Luis van Es?

Victor Luis van Es (Amsterdam, 1989) is een Nederlandse cabaretier en stand-upcomedian. Hij won in 2015 de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en haalde de finale van het prestigieuze Cameretten (2016). Van Es begon met optreden in Comedy Café en maakte 3 solovoorstellingen.

Wie is Davine Perik?

Davine Perik (Rotterdam, 2000) staat volop in het studentenleven en maakt met veel energie en absurditeit comedy over alles wat ze meemaakt in haar leven. Ook heeft zij afgelopen jaar de jury- en publieksprijs gewonnen op het Tilburgs Cabaret Festival, met de lovende woorden dat haar energie aanstekelijk is treedt zij op op verschillende podia in Nederland.

Wie is Babs Schutte?

Babs Schutte (Leiden, 1999) is een Nederlandse zangeres, rapper en producer. Ze staat bekend om haar Nederlandstalige muziek waarin ze taboes, genderdiversiteit en stereotypering behandelt. Na haar VWO verhuisde ze naar Engeland om muziekproductie te studeren, gevolgd door een bachelor aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Babs heeft op diverse festivals gespeeld en won in 2023 de Popprijs Overijssel. Ze is ook bekend van haar deelname aan "Wie is de Mol?" in 2024.