Sarsolis

Sem Verhaere
Concertante versie van een nieuwe originele musical.
di 12 nov 2024 20:00
di 12 nov 2024
20:00
  • di 12 nov 2024
    20:00
    Incl. garderobe
    Muziekcentrum, Enschede
    Kleine Zaal

Een nieuwe originele musical in vogelvlucht. Alle muziek in deze concertante versie wordt live gezongen en gespeeld met orkestrale band.

Al zo lang ze zich kan herinneren werkt Lyra aan haar meesterwerk: een eigen musical die zich afspeelt in een fantasierijke stad genaamd Sarsolis. Wanneer het grote showcase festival bijna plaats gaat vinden snapt ze als geen ander dat dit dé kans is om de theaterwereld te laten zien wat zij kan.

Er is echter één probleem: het lukt maar niet om het einde van haar verhaal te bedenken. Vastlopend op breinbrekende vragen over wat ze nou aanmoet met het lot van haar hoofdpersonages dreigt haar grootste passie tot stilstand te komen. Wanneer ze nog één laatste kans krijgt om haar musical af te maken, valt ze die avond in slaap op haar bureau Maar, wanneer ze wakker wordt, is ze niet meer in haar slaapkamer. In plaats daarvan bevindt ze zich in haar eigen musicalwereld die ze met zoveel liefde in elkaar heeft gezet. Ze zal zich al zingend, acterend en dansend een weg moeten banen. Maar er is één probleem: ze heeft nog altijd geen enkel idee hoe het allemaal zal eindigen…

In deze concertante versie wordt alle muziek live gezongen, samen met orkestrale band afgewisseld door live piano. 

Wilminks Kweek

Sem Verhaere Maker