Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede biedt vanaf 2 september studieplekken voor studenten

di 27 aug. 2024

ENSCHEDE, 27 augustus 2024 – Vanaf 2 september opent het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede haar deuren overdag speciaal voor studenten die op zoek zijn naar een fijne studieplek. Het theater, gelegen in het hart van Enschede, stelt haar ruime foyer beschikbaar, waar studenten van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur gratis kunnen studeren. 
 
Er is ruimte nodig 
Er is altijd ruimte nodig…om rustig te kunnen studeren, te reflecteren en te ontmoeten. Het Wilminktheater, onderdeel van het Muziekkwartier, is van de stad en biedt deze ruimte. 
 
Een ideale studieomgeving 
Het Wilminktheater biedt een rustige en inspirerende omgeving, perfect voor studenten die zich willen concentreren op hun studie of juist nieuwe mensen willen ontmoeten. De ruime foyer is voorzien van voldoende studieplekken, talloze stroompunten en gratis WiFi, zodat er in alle comfort gewerkt kan worden. 
 
Kennismakingsaanbod 
Om studenten te ondersteunen tijdens hun studie, biedt het Wilminktheater gedurende de hele maand september koffie en thee tegen een introductietarief. Water is gratis. Zo kunnen studenten scherp blijven en hun focus behouden. En natuurlijk zijn er aantrekkelijke aanbiedingen voor het bezoeken van voorstellingen. 
 
Centrale locatie 
Het Wilminktheater, met de hoofdingang aan de Wenninkgaarde 40-42, ligt zeer centraal in Enschede, op korte loopafstand van het station. Deze centrale ligging zorgt voor een toegankelijke en ideale studielocatie voor studenten uit de hele stad.