Tjeerd Derkink

WijkJury Wilminktheater enMuziekcentrum Enschede zoekt nieuwe leden!

wo 4 sep. 2024

ENSCHEDE – Na een succesvol seizoen is de WijkJury van het Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede opnieuw op zoek naar enthousiaste nieuwe leden! De WijkJurybestaat uit tien uiteenlopende stadsbewoners die weinig tot geen ervaring hebben met theaterbezoeken. Samen ontdekken zij gedurende het seizoen, van september tot juni, tien bijzondere voorstellingen. Deze ervaringen worden gedeeld en besproken in de groep, met als hoogtepunt de verkiezing van hun favoriete voorstelling: de keuze van de WijkJury.

Dit initiatief biedt een unieke kans om theater op een andere manier te beleven en tegelijkertijd een stem te geven aan de inwoners van Enschede die niet vaak in aanraking komen met podiumkunsten. Heb je altijd al willen weten hoe het is om deel uit te maken van een jury? Of ken je iemand die volgens jou het perfecte jurylid zou zijn? Dit is je kans!

Geïnteresseerden worden uitgenodigd om zich aan te melden. Stuur vóór 20 september je naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en een korte motivatie naar Aileen Dietrich via Wijkjury@wilminktheater.nl.