Twentse Eindejaarsconference 2024: Nu nog mooier, met de terugkeer van Jan Riesewijk!

vr 11 okt. 2024

Van vrijdag 27 december t/m maandag 30 december kun je in het Wilminktheater genieten van scherpe grappen, herkenbare verhalen en die typische Twentse nuchterheid tijdens de Twentse Eindejaarsconference 2024. Dit jaar beloven de cabaretiers dat de editie nóg mooier wordt dan voorgaande jaren, en niemand minder dan Jan Riesewijk keert terug om samen met André Manuel, Thijs Kemperink en pianist Maarten de Groot het podium onveilig te maken.

De drie wijzen uit het oosten, zoals ze zichzelf noemen, laten tijdens deze editie geen enkel onderwerp onbesproken. Zonder vrouwen, zonder ‘hellige' mannen, maar met humor en respect blikken ze terug op het roerige jaar 2024. Of het nu gaat om onderwerpen uit Twente of de rest van de wereld, alles komt voorbij. Verwacht een avond vol satire, humor en de nodige reflectie op het afgelopen jaar, maar alles 'met alle respect'.

De vraag naar kaarten is groot – de avondvoorstellingen zijn bijna uitverkocht. Daarom zijn nu ook de extra middagvoorstellingen in de verkoop gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.wilminktheater.nl/kerst.